Depozitare cauciucuri de iarna si vara

Garantia calitatii
Cele mai bune preturi

Stiati ca depozitarea eficienta a anvelopelor este in stare sa mareasca durata de intrebuintare a acestora? Iar pastrarea in locuri nepotrivite, din contra duce la uzarea mai rapida. Hranenie-shin.md va propune un depozit anvelope dotat cu tot echipamentul necesar pentru o pastrare corespunzatoare.

Calitate inalta pentru depozitare in hotel anvelopela pret avantajos

De ce
anume noi?

Grija pentru fiecare client

Hotel anvelope ieftin in hranenie-shin.md se bucura de o experienta destul de vasta in domeniu si se remarca prin profesionalism, atunci cind vine vorba de depozitare anvelope la pret avantajos. Noi cunoastem cum sa pastram anvelopele voastre corect, pentru ca acestea sa poata fi utilizate, fara nici o problema sezonul urmator. In acest sens, ne bazam doar pe eficienta, calitate si specialisti care isi cunosc lucrul. Depozitul de cauciucuri hranenie-shin.md este echipat cu tot ce este necesar pentru o pastrare corecta. Plus la aceasta, indicii de temperatura si umiditate sunt intotdeauna monitorizati, anvelopele fiind pastrate in pozitie corespunzatoare conform tipului acestora. In ceea ce priveste echipa noastra, aceasta se caracterizeaza prin prezenta unor profesionisti, care activeaza in domeniu deja de o perioada indelungata. Sunteti in cautare de depozit de cauciucuri? Apelati la hranenie-shin.md si noi vom veni la dumneavoastra pentru a lua pneurile spre depozitare, iar la finele termenului vom livra anvelopele in siguranta. Colaborind cu noi, dumneavoastra aveti parte de cele mai bune conditii, in ceea ce priveste depozitare roti auto. Plus la aceata, este intocmit un contract oficial ce prevede toate normele si standardele de depozitare, astfel dumneavoastra puteti fi sigur ca pneurile voastre vor fi pastrate corespunzator. Printre toate depozite anvelope din Moldova, doar hranenie-shin.md este in stare sa va propuna accesibilitate, daca este vorba de pret depozitare cauciucuri, si cel mai bun depozit anvelope in Chisinau, specializat pe o pastrare eficienta si convenabila.

Tarife la servicii depozitare

Depozitare 4 anvelope (pentru un sezon)*499 Lei
Depozitare 4 anvelope cu jante (pentru un sezon)*599 Lei
Livrarea anvelopelor dupa depozitare100 лей

F.A.Q

Cind este pus in discutie subiectul ce prevede anvelope la depozit noi sau vechi, este important sa accentuam citeva intrebari de baza, care sunt cele mai frecvente. Dar, daca si dupa aceasta aveti intrebari aditionale, intotdeauna puteti apela managerii nostri pentru detalii suplimentare.

Aceasta depinde intru totul de dorinta clientului si necesitatile acestuia, deci nu exista un termen fix. Termenul este stabilit de client.

Da, este intocmit un contract oficial care prevede conditiile in care vor pastrate anvelopele, perioada si altele.

Specialistii nostri vin la locul indicat de dumneavoastra si iau pneurile pentru pastrare, la finele termenului stabilit, anvelopele sunt livrate inapoi, in cea mai mare siguranta.

Pentru pastrarea proprietatilor specifice ale pneurilor, anvelopele cu jante sunt stocate in pozitie orizontala sau suspendata, pe cind cele fara jante sunt amplasate vertical.
Avantajele colaborarii cu noi

Pastrati anvelopele

intr-un loc sigur

Daca este sa vorbim despre avantajele colaborarii cu noi, am putea remarca:

  • Prezenta unui depozit specializat, dotat cu tot ce este necesar pentru o depozitare eficienta si corecta;
  • Echipa de profesionisti care-si cunosc meseria;
  • Monitorizarea permanenta a pneurilor;
  • Intocmirea unui contract oficial cu stipularea tuturor conditiilor de pastrare;
  • Accesibilitatea preturilor;
  • Termen de depozitare flexibil, depinde de solicitarile clientului.
De ce trebuie de pastrat anvelopele la un depozit cauciucuri?

Desi unii conducatori de masina sunt convinsi ca depozitarea anvelopelor in garaj, la balcon su in oricare alt spatiu nu va afecta cu nimic integritatea si trasaturile specifice ale pneurilor, aceasta este pe departe a fi corect. In astfel de conditii penurile sunt supuse la contactul cu razele solare, umiditate, la interactiune cu uleiuri, grasimi, raze ultraviolete si altele, fapt ce in mod direct afecteaza calitatea anvelopelor. Fiind pastrate in conditii de casa, conducatorii auto nu duc cont de pozitia corecta de stocare sau asigurarea unei temperaturi optime. Si nu in ultimul rind, pneurile deseori nici nu sunt curatate inainte de a fi depozitate, iar lista poate fi continuata tot inainte. Drept consecinta a unei depozitari incorecte, anvelopele se uzeaza mult mai rapid, isi pierd din manevrabilitate si stabilitate in timpul deplasarii, si uneori chiar devin necorespunzatoare pentru utilizare. Iata de ce este atit de important de pastrat anvelopele intr-un loc special amenajat pentru aceasta, deoarece de factorul in cauza depinde siguranta dumneavoastra in timpul deplasarii.

Daca va decideti sa apelati la un depozit de cauciucuri, aceasta va va elibera spatiu in casa si cel mai esential va contribui la pastrarea corespunzatoare. Depozitul nostru de anvelope se remarca prin echipament special si conditii optime de pastrare. Aici vorbim despre prezenta unei temperaturi corespunzatoare, lipsa umiditatii, lipsa agentilor exteriori care pot dauna pneurilor, cum ar fi: diverse obiecte ascutite sau uleiuri, si cel mai important monitorizarea permanenta a anvelopelor de catre specialisti cu o experienta vasta. Plus la aceasta pneurile sunt rotite periodic pentru a schimba zona de contact, toate normele fiind respectate.

Colaborind cu noi, dumneavoastra singur alegeti perioada de depozitare si durata acesteia, deci nu exista nici o restrictie in acest sens. Profesionistii nostri singur vin, oriunde nu v-ati afla in cadrul Republicii Moldova, si iau cauciucurile spre depozitare si la finele termenului stabilit sau conform solicitarii clientului, acestea sunt livrate inapot in cea mai mare siguranta. Si sa nu uitam de faptul ca este intocmit un contract oficial, unde sunt stipulate toate cerintele, deci dumneavoastra puteti fi sigur de respectarea acestora. Cu noi aveti parte de cele mai rezonabile preturi si prestarea serviciilor la nivel ridicat. Intotdeauna puteti contacta consultantii nostri pentru a afla mai multe detalii. Tineti minte ca de calitatea depozitarii depinde calitatea pneurilor si a indicelui de deplasare!

Luati legatura cu noi
Lasati-ne un mesaj